عمل به آیات قرآن موجب توسعه توحید عملی در جامعه می شود
![عمل به آیات قرآن موجب توسعه توحید عملی در جامعه می شود](/files/fa/news/1403/11/28/5112520_148.jpg)
قزوین_ به گزارش بسیج، سرهنگ پاسدار علیرضا حیدری فرمانده سپاه ناحیه امام حسن مجتبی(ع) قزوین در دیدار با خانواده قرآنی اظهار داشت: اگر بخواهیم همه قرآن را بیاموزند، عده ای باید در اوج قرار گیرند همین طور که اگر بخواهید ورزش، همگانی شود، بایستی عده ای قهرمان به مردم معرفی شوند. اگر بخواهید قرآن در خانه ها، بین اعضای خانواده و اجتماع رواج پیدا کند، بایستی قهرمانان قرآنی را احترام کنید.
وی خاطرنشان کرد: جوانان آیات عزت و توحید عملی را حفظ کنند اگر چه همه آیات کریمه قرآن نور است، اما امروز جوانان به فراگیری آیات قرآن بسیار نیاز دارند چرا که مربوط به اموری است که عزت اسلام و جامعه اسلامی و توحید عملی جوامع اسلامی در آنهاست.
سرهنگ حیدری در پایان یادآور شد: جوانان ما در همه جای دنیای اسلام بایستی این گونه آیات را روان و حفظ باشند و از آنها درس بگیرند و در زندگی روزمره خود از آن بهره ببرند.
انتهای پیام/۱۰۰۳